CASES

Løsninger i alle størrelser

SE NOGLE AF MINE TIDLIGERE PROJEKTER

CASES

Webløsning

Undervandsjagt Nordjylland

Den nye hjemmeside til Undervandsjagt Nordjylland har taget deres visuelle identitet til det næste niveau. Med fokus på autentitet og professionalisme blev der udviklet en minimalistisk, moderne og æstetisk hjemmeside.

Som Rasmus Bøgh Poulsens tidligere underviser i faget “Kommunikation og it” kan jeg på det varmeste anbefale Rasmus på baggrund af hans engagement og arbejdstilgang til professionelle kommunikationsprodukter.

Igennem mange år har Rasmus arbejdet hårdt på at polere hans evner, særligt med online medieindhold heriblandt grafisk material og videomarketing særligt målrettet sociale medier - noget der synes at falde Rasmus naturligt at arbejde med.

Rasmus formår desuden at være kreativ og nytænkende i hans måde at tilgå hans arbejde, og er i stand til at skabe et passende medieprodukt til alle typer af platforme, målgrupper og projektrammer.

Bettina Knudsen
Cand. it i informationsteknologi og interaktive digitale medier

Vi har haft en dejlig oplevelse, han har altid været klar til at møde os, når vi havde tid, selv om aftenen. Han har opfyldt alle vore ønsker mht. vores nye hjemmeside.

Hanne Thorup
Kasserer hos Rosendal Gymnastik
INDHENT ET TILBUD TIL DIN SPECIFIKKE SITUATION

KONTakt mig

Tak for din interesse!
Du vil blive kontaktet hurtigst muligt.
Hov, noget gik galt! Genindlæs siden og prøv igen.