CASES

Løsninger i alle størrelser

SE NOGLE AF MINE TIDLIGERE PROJEKTER

CASES

Webløsning

Nørager Pizza

Denne hjemmeside tilbyder et stilrent og moderne design, som reflekterer Nørager Pizzas æstetik og værdier. Med fokus på brugervenlighed og simplicitet, formår hjemmesiden at skabe en indbydende følelse, der afspejler Nørager Pizzas charme og kvalitet.

Webløsning til startup

Agent Chat

Simpel hjemmeside til Agent Chat, som skal fremvise en innovativ kommunikationsapp. Den kombinerer minimalistisk design med brugervenlighed, og fremhæver appens vigtigste funktioner gennem et rent og moderne visuelt udtryk.

Webløsning m/ Conventus Integration

Rosendal Gymnastik

Komplet hjemmeside til lokal gymnastikforening med fokus på branding, kommunikation og brugervenlighed. Hjemmesiden har et moderne look med brug af livlige farver. Ydermere er hjemmesiden integreret med planlægningsværktøjet, Conventus.

Som Rasmus Bøgh Poulsens tidligere underviser i faget “Kommunikation og it” kan jeg på det varmeste anbefale Rasmus på baggrund af hans engagement og arbejdstilgang til professionelle kommunikationsprodukter.

Igennem mange år har Rasmus arbejdet hårdt på at polere hans evner, særligt med online medieindhold heriblandt grafisk material og videomarketing særligt målrettet sociale medier - noget der synes at falde Rasmus naturligt at arbejde med.

Rasmus formår desuden at være kreativ og nytænkende i hans måde at tilgå hans arbejde, og er i stand til at skabe et passende medieprodukt til alle typer af platforme, målgrupper og projektrammer.

Bettina Knudsen
Cand. it i informationsteknologi og interaktive digitale medier

Vi har haft en dejlig oplevelse, han har altid været klar til at møde os, når vi havde tid, selv om aftenen. Han har opfyldt alle vore ønsker mht. vores nye hjemmeside.

Hanne Thorup
Kasserer hos Rosendal Gymnastik
INDHENT ET TILBUD TIL DIN SPECIFIKKE SITUATION

KONTakt mig

Tak for din interesse!
Du vil blive kontaktet hurtigst muligt.
Hov, noget gik galt! Genindlæs siden og prøv igen.